Roefeldag 2017

Op de Roefeldag kunnen kinderen bij allerlei winkels en bedrijven gratis een kijkje nemen en meehelpen.
Roefeldag is tijdens de herfstvakantie, op zaterdag 14 okt. Je moet je snel aanmelden want vol = vol.

Kijk op: www.roefeldag.com
Alle routes starten bij Scouting St. Jan Baptist, in Meezenbroek, Heerlen. Scouting Bekkerveld is één van de Roefelplaatsen en de helft van de routes eindigen hier.
Bij Bekkerveld kunnen kinderen zelf een AH-pannenkoek bakken, kampvuur maken, krat-klimmen en Scouting-activiteiten doen. De Roefel-info wordt op school uitgedeeld.

Je kunt die lezen en je aanmelden op: www.roefeldag.com
Laat je uitdagen en Roefel mee!

Locatie Scouting Bekkerveld/ Scouting St. Jan Baptist