Nieuwe vacatures bij Bekkerveld

Oudervertegenwoordiger Bevers

Omschrijving: Scouting Bekkerveld is een vereniging waarbij alle leden stemrecht hebben. Jeugdleden hebben stemrecht in de vorm van een oudervertegenwoordiging per leeftijdsgroep. Bij de Bevers (5-7 jaar) zijn we nog op zoek naar een oudervertegenwoordiger. Hij of zij spreekt namens al onze Bevers(-ouders). De oudervertegenwoordiger weet wat er speelt onder de overige ouders en deelt dit met onze groepsraad.

De functie is alleen mogelijk voor ouders of wettelijk vertegenwoordigers van jeugdleden binnen de Beverspeltak.

PR-coördinator

Omschrijving: als PR-coördinator ben je verantwoordelijk voor het "plaatje" dat Scouting Bekkerveld naar buiten brengt. Naast de inhoud van deze website, heb je ook iets te vinden van andere (online) communicatiemiddelen. Met een vooraf vastgesteld budget doe je alles om Scouting Bekkerveld zichtbaar te maken en te houden. Je rapporteert aan de groepsraad c.q. groepsvoorzitter.

Leiding

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde stafleden. (Scouting-)ervaring is niet vereist, inzet en enthousiasme wel! Heb jij affiniteit met kinderen? Dan ben je mogelijk ons nieuw staflid.

Wil je je aanmelden voor één van deze vacatures of heb je vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.