Kerstactie Bekkerveld 2015

Vul de winkelwagen van een ander!

Kom je wel eens in de supermarkt? Wat valt je op? Volle winkelwagentjes met lekker eten. Wat een luxe. Toch is dit niet voor alle mensen weggelegd. Ook in onze buurt zijn er mensen die slechts kunnen dromen over volle winkelwagentjes. Zij hebben heel simpel gezegd niet het geld om veel te kopen. Soms zelfs te weinig om de levensmiddelen te kopen die nodig zijn om gezond te leven.

Net als vorig jaar met Kerstmis gaan wij als Scouts van Bekkerveld hier een klein steentje aan bijdragen. De bedoeling is om een klein deel uit onze volle winkelwagentjes te halen en te leggen in de winkelwagen van mensen die het niet zo breed hebben.

Hiervoor willen we jullie vragen om levensmiddelen mee te brengen naar scouting. Het liefst spullen die lang houdbaar zijn, zoals: droge etenswaren (b.v. pasta’s), blikken, muesli en ook schoonmaak spullen zijn welkom. Je kunt de spullen op alle zaterdagen in december afgeven bij scouting. Bespreek dit met je ouders en waarschijnlijk willen zij je hierbij helpen. Het gaat er niet om hoeveel maar wel om WAT je doet.

Deze actie doen we samen met de Annakerk in onze wijk. Tijdens de gezinsmis op kerstavond 24 december (19.00 uur) worden de door ons ingezamelde levensmiddelen aangeboden.