Jan-Willem Gooyen

Kabouterstaf, PR

Ik ben Jan Willem ofwel JW, Snorretje of Kaa  ;-) Vanaf m'n 7de zit ik al bij Scouting Bekkerveld. Nu ben ik staflid bij de Kabouters, in een heel leuk leiding-team. En ik ben één van de (weinige) JumboScouts. Dat is bij Bekkerveld de speltak voor 23 t/m 88 jaar. Want het blijft leuk om zelf Scouting-programma's te doen. Ook houd ik me graag bezig met PR, evenementen en grotere Scouting-activiteiten. Verder ben ik actief voor onze regio en voor Scouting Nieuw Einde. Maar Kabouters staat op 1.

CU @ Scouting