Lili de Vries

Teamleider kabouters, explorerstaf

Hee! Ik ben Lili. Als klein meisje ben ik begonnen bij de Bevers in Zeist en sinds 2002 ben ik lid bij Bekkerveld. In 2010 ben ik staflid geworden bij de Kabouters. Dit doe ik nog altijd met heel veel plezier. Ik ben met de Explorers meegegaan op kamp naar Schotland in 2015 en toen blijven plakken als staflid. Twee totaal verschillende speltakken maar ontzettend leuk om bij allebei staf te kunnen zijn. Naast iedere week opkomsten draaien bij de Kabouters en Explorers houd ik me graag bezig met het organiseren van groepsactiviteiten en zit ik al jaren bij het themateam van de RSW. Hiernaast ben ik ook regio-organisator in onze scouting regio.

Doordeweeks vind je mij in Leiden waar ik mijn bachelor Bestuurskunde heb afgerond en nu nog bezig ben met mijn Rechten studie.

Geen week is hetzelfde bij scouting, iedere keer weer een nieuwe uitdaging!