Marc Goderie

Voorzitter beheerstichting

Hallo, ik ben Marc!

Ik ben begonnen bij Scouting Bekkerveld in 1976 als hulpleider bij de welpen. Toen hadden we 2 hordes van ieder 24 welpen. Ik heb bijna alle functies binnen onze groep wel gehad voor een langere of kortere periode en ben nu voorzitter van de Stichting.

De Stichting is eigenaar van de gebouwen en de materialen. Wij zorgen er mede voor dat op een veilige manier het spel van Scouting gespeeld kan worden. Ook heb ik bij Scouting mijn vrouw Marina ontmoet.

Ik werk af en toe ook voor de scoutinggroepen in onze Regio en ondersteun de groepen die op bestuurlijk niveau weer op de rails moeten komen. Heb bijvoorbeeld aan de wieg gestaan bij het tot stand komen van Scouting Amicus door de fusie te begeleiden van Scouting het Eikske en Scouting Willibrordus.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als milieukundig ingenieur bij de Heidelberg Cement Group.

Met vriendelijke Scoutinggroet, Marc