Overlijden Willem van Leeuwen

Hoewel wij wisten dat hij ziek was, kwam zijn overlijden toch nog onverwacht en veel te vroeg. Wij zijn dan ook geschokt en verdrietig door het overlijden van ons scoutinglid

Willem van Leeuwen

* Heerlen, 28 juni 1955

† Heerlen, 17 oktober 2016

Je gedachtenis zal blijven

Te vroeg ben je van ons heen gegaan

We zullen je missen, maar zijn dankbaar

Voor alles wat je voor Scouting Bekkerveld hebt gedaan

Bestuur, stafleden en leden van Scouting Bekkerveld te Heerlen