Jubileumavond 75 jaar Scouting Bekkerveld

Receptie

Op zaterdag 18 mei houden we een feestelijke receptie. Ouders, buren, vrienden van Scouting Bekkerveld en iedereen die Scouting Bekkerveld een warm hart toedraagt is welkom. De receptie begint om 19.00 uur.

Feestavond

Aansluitend organiseren we deze avond een gezellige feestavond. Deze begint om 20.00 uur. Deelname aan de receptie en feestavond is gratis. Wij verzorgen hapjes en drankjes tegen betaalbare prijzen.

De receptie en feestavond vinden plaats in ons HK aan de Benzenraderweg 190 te Heerlen.

Aanmelding

Graag aanmelden vóór 13 mei bij Lili de Vries via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de app 06-53692319.

Wij hopen jullie op de receptie en/of feestavond te mogen begroeten!

Namens staf en bestuur Scouting Bekkerveld,

Marina Goderie, Lili de Vries, Wil Fleurkens en Jan-Willem Gooyen