Scouting Bekkerveld waardeert haar vrijwilligers!

Afgelopen zaterdag was onze feestavond ter ere van het 75 jarig bestaan van Scouting Bekkerveld. Behalve dat het een gezellige avond was werden er ook weer heel wat waarderingstekens en zelfs een koninklijke orde uitgereikt. Maar liefst 8 vrijwilligers kregen een bronzen waarderingsteken, 6 leden kregen een ‘Gouden Oehoe’ en ook werd er een vriendschapsteken uitgereikt. Ook kreeg meneer Leentjens het teken van scout voor het leven, hij is al 75 jaar lid van onze scoutinggroep! Stichtingsvoorzitter Marc Goderie kreeg de onderscheiding lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk bij onze groep!

Vriendschapsteken: Tom

Scout voor het leven: Meneer Leentjens