Explorerdagboek Schotland dag 4

Schotland dag 4 - na de lange dag van gisteren hadden we vandaag een rustdagje. De explorers mochten uitslapen en zich daarna zelf een ontbijtje maken. Daarna zijn we naar Oban gegaan, even in het stadje rondgewandeld en een bezoekje aan de Oban distillery gebracht! Leuk om te zien hoe zo'n bekend Schots product gemaakt word. Daarna nog een bezoekje aan mc Craig's tower gebracht. Op het kampterrein hadden we een kookwedstrijd gepland dus even naar de winkel om boodschappen tedoen en snel te lunchen. De staf had honger en in de winkel een pot marshmallowfluff en lemoncurd gehaald, uiteindelijk de meest vreemde combinaties gemaakt op theebiscuitjes. We moesten natuurlijk plaats overhouden voor het eten van de explorers. En wat hebben de explorers hun best gedaan en lekker eten gemaakt. We hadden zelfs een prijsje voor ze gekocht! 's Avonds nog even genoten van de zee, het uitzicht en een spannend verhaal van Lili. Morgen is het weer vroeg opstaan want gaan we alweer vertrekken naar de isle of skye...