Explorerdagboek Schotland dag 5

Schotland dag 5 - Hallo, daar zijn we weer! Gisteren zijn we vroeg opgestaan aangezien we weer naar een nieuwe plek gingen. Dat betekende dus alles inpakken en inladen. De explorers hadden wat moeite met opstarten maar om kwart over 9 konden we gaan. Onderweg nog even gestopt bij het Eilean Donan Castle en daarna op carfari (autosafari) gegaan op de isle of skye. Ook hier weer geweldige uitzichten en heel veel schapen! Aangekomen in Elgol onze tentjes opgezet voor een wildkampeeravontuurtje en daarna de omgeving bekeken. Kwallen gespot, koeien en weer schapen. Geprobeerd om vis te vangen, helaas wilde alleen het zeewier bijten.... 's Avonds begon ons scoutingkamp pas echt want we mochten kampvuur maken smile-emoticon de avond dus lekker afgesloten!