Deze pagina verzamelt alle informatie met betrekking tot COVID-19 in relatie tot Scouting Bekkerveld.

Laatste update: 18-5-2020

De adviezen en richtlijnen van Scouting Nederland vragen om een nieuwe manier van scouting. Onze opkomsten zullen er anders uitzien dan jullie van ons gewend zijn. De afgelopen weken zijn we met alle stafleden bezig geweest om toch een leuk programma op te stellen. Komende weken zullen onze opkomsten beginnen.

Nieuwe afspraken:

- De opkomsttijden zijn aangepast.
- De opkomsten vinden in de buitenlucht plaats. We mogen gebruik maken van ons eigen terrein, het veld achter ons gebouw en het imsteraderbos.
- Bij erg slecht weer gaat de opkomst niet door.
- Kom bij het brengen en halen van jullie kind niet mee het terrein op.
- Alleen de ingang bij de parkeerplaats is geopend.
- Laat jullie kind thuis al naar de WC gaan.
- Wanneer jullie kind verkouden is of koorts heeft, kan hij/zij helaas niet naar scouting komen.

1.5 meter afstand

Tijdens de opkomsten moeten de stafleden 1.5 meter afstand houden van de jeugdleden. De jeugdleden van de Verkenners, Gidsen en Explorers moeten deze 1.5 meter ook tussen elkaar aanhouden. Voor de Bevers, Welpen en Kabouters geldt dat niet. Er kunnen tijdens de opkomsten situaties ontstaan waarbij deze 1.5 meter afstand tussen stafleden en jeugdleden niet mogelijk is. Bijvoorbeeld bij het verlenen van EHBO of soortgelijke situaties. Wanneer jullie zoon of dochter deelneemt aan de opkomsten, gaan jullie daarmee akkoord.

Opkomsttijden

Komende weken zijn er aangepaste opkomsttijden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Zaterdag 13.30 uur tot 15.30 uur

Zomerkampen

De Gidsen zouden deelnemen aan de Nationale Jamboree. Deze is helaas afgelast. De speltakstaf van de Gidsen zal kijken naar alternatieve locaties. De andere zomerkampen gaan -mogelijk in aangepaste vorm- vooralsnog gewoon door.

Stay@home om te downloaden

Stay@home deel 5 (4&5mei).pdf