Deze pagina verzamelt alle informatie met betrekking tot COVID-19 in relatie tot Scouting Bekkerveld.

Scouting Bekkerveld volgt de adviezen en richtlijnen van Scouting Nederland. Ons programma is aangepast aan de geldende adviezen en er wordt extra goed op de hygiëne gelet.

Laatste update: 15-12-2020

Nederland is tot en met 19 januari in lockdown. Scouting neemt daarom haar verantwoordelijkheid om contacten in deze periode tot een minimum te beperken.

Dit betekent dat onze opkomsten tot en met zaterdag 16 januari niet door zullen gaan.

Ondanks alles wensen wij jullie een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Tot snel!

Staf en Bestuur - Scouting Bekkerveld