Deze pagina verzamelt alle informatie met betrekking tot COVID-19 in relatie tot Scouting Bekkerveld.

Laatste update: 08-10-2021

Voor kinderen en jongeren is het belangrijk elkaar te kunnen ontmoeten en te kunnen bewegen. In overleg met de overheid mogen de reguliere opkomsten en overnachtingen van Scouting Nederland weer doorgaan. Uiteraard met enkele aanpassingen.

Scouting Bekkerveld volgt de adviezen en richtlijnen van Scouting Nederland. Ons programma is aangepast aan de geldende adviezen en er wordt extra goed op de hygiëne gelet.

Groet

Stay@home om te downloaden