Alex

Contactpersooon AVG, beheerder website, adviseur

In 1986 ben ik als 8 jarig mannetje begonnen bij scouting Bekkerveld bij de Welpen. Vanaf dat moment had ik de smaak te pakken, zo was ik verkenner, explorer en pivo. Op mijn 17de ben ik beversstaf geworden en op mijn 18de verkennerstaf, deze combinatie heb ik ongeveer 10 jaar volgehouden. Bestuurlijk ben ik in 1999 begonnen als secretaris, in 2006 groepsbegeleider, inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring als bestuurder tussen 2013 en 2018 als voorzitter. Inmiddels heb ik een stapje terug gedaan en houd ik mij (vooral op de achtergrond) bezig met de AVG.

Samen met mijn partner en Saskia en onze kinderen Fenna en Dennis wonen wij in het mooie Voerendaal. Mijn dagelijkse kost verdien ik als Senior Projectleider Sprinkler installaties bij ENGIE-Services in Maastricht.

Naast mijn ondersteunende taken, vind ik het heerlijk om op scouting te klussen. Daarom ben ik vaak op scouting te zien in mijn kluskleren, terwijl ik aan een technische installatie het werken ben.