David

Teamleider welpen, praktijkbegeleider onderbouw, groepsvertegenwoordiger binnen de stichting, redactie groepsblad

Hallo, ik ben David. Sinds de Bevers zit ik op scouting. Inmiddels ben ik al een aantal jaar als Welpenstaf actief. Iedere week een uitdagend programma organiseren kan af en toe best een uitdaging zijn, maar gelukkig lukt het vrij aardig. De zomerkampen en groepsactiviteiten vind ik het leukst. Binnen de regio coördineer ik samen met JW de Welpenactiviteiten.

Ik volg de opleiding tot biologiedocent. De kennis die ik daar opdoe is, soms tot verveling van de Welpen, goed te gebruiken op scouting.