Ruud Cremer

Leden van de groepsraad, beheerder website

Hallo, ik ben Ruud. Al 35 jaar ben ik verbonden met Scouting Bekkerveld. Ooit als jochie van 10 begonnen bij de Verkenners. Daarna heb ik de Rowans (de tegenwoordige Explorers) en de Pivo's doorlopen, om vervolgens staflid te worden. In de afgelopen  jaren ben ik staflid geweest van de Verkenners, Gidsen, Explorers en Welpen. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. Ik vind het fantastisch dat mijn dochter nu ook al wat jaartjes lid is van Bekkerveld. Vandaag de dag loop ik hier rond als niet-direct-leidinggevende, d.w.z. dat ik ondersteuning bied aan speltakken op het moment dat ze een handje hulp kunnen gebruiken, of meeklus als er iets gedaan moet worden.