Yorick

Teamleider explorers

Hallo, mijn naam is Yorick en ik ben 31 jaar oud.

Ik ben staflid sinds 1999/2000. Ik ben toen begonnen als welpenstaf. Na een jaar hield ik dit weer voor gezien, want welpen lagen mij toch niet zo. Toen heb ik een half jaar niks gedaan. Daarna ben ik begonnen bij de gidsen. De gidsen heb ik 10 jaar lang gedraaid. Mijn doel was altijd om explorerbegeleiding te worden. Dit ben ik nu al sinds 2008 en ik hoop dit nog een aantal jaren vol te kunnen houden.

De leukste dingen bij Scouting vind ik de ruigere activiteiten zoals abseilen, paintballen, vlotten bouwen en hiken.

Groeten, Yorick