Wil

Penningmeester beheerstichting, pivo-adviseur

Mijn naam is Wil, en ben sinds 1 januari 2006 lid van Scouting Bekkerveld. Eerst nog als PR man, en secretaris van de stichting maar sinds 2008 als penningmeester van de stichting. Sinds 2014 ben ik dan samen met mijn vrouw Hermien ook nog pivo-adviseur geworden. Mijn scoutingcarrière ben ik gestart toen ik 7 jaar oud was; rond april 1968. Dus nu al meer dan 50 jaar lid van Scouting. De meeste jaren, ruim 32 jaar heb ik doorgebracht bij Scouting Pater Beatus in Heerlen (Eikenderveld). Dit in allerlei speltakken en bestuursfuncties. Van 1997 t/m 2003 ben ik penningmeester in de regio geweest en van 1998 tot 2010 actief als trainer van scoutsleiders en explorerbegeleiders. Van 2000 tot 2005 nog actief als explorerbegeleider in Scouting ’t Eikske.

In mijn dagelijkse leven werk ik als Financial Master Data Manager bij DSM. Ik ben getrouwd met Hermien en wij hebben één dochter,  Esther. Hermien en ik hebben 2 kleinzonen, Finn (uit maart 2016) en Loek (september 2018). Onze kleinzonen zijn min of meer ook onze grootste hobby (spelen met opa). Sinds 1987 wonen we in Landgraaf.