Wil

Penningmeester beheerstichting, pivo-adviseur, afgevaardigde regioraad

Mijn naam is Wil, en ben sinds 1 januari 2006 lid van Scouting Bekkerveld. Eerst nog als PR man, en secretaris van de stichting maar sinds 2008 als penningmeester van de stichting. Sinds 2014 ben ik dan samen met mijn vrouw Hermien ook nog pivo-adviseur geworden. Mijn scoutingcarrière ben ik gestart toen ik 7 jaar oud was; rond april 1968. Dus in 2018 vier ik mijn 50 jarig lidmaatschap van Scouting. De meeste jaren, 32 heb ik doorgebracht bij Scouting Pater Beatus in Heerlen (Eikenderveld) in allerlei speltakken en bestuursfuncties. Van 1997 t/m 2003 ben ik penningmeester in het district/nu regio geweest en van 1998 tot 2010 actief als trainer van scoutsleiders en explorerbegeleiders. Van 2000 tot 2005 nog actief als explorerbegeleider in Scouting ’t Eikske.

In mijn dagelijkse leven werk ik als proces manager van Financiële Master Data bij DSM in Sittard. Ik ben getrouwd met Hermien. Onze dochter Esther is eind 2017 30 jaar geworden en sinds maart 2016 hebben wij een kleinzoon, Finn. Finn is min of meer tegenwoordig onze grootste hobby (spelen met opa). Sinds 1987 wonen we in Landgraaf.