Hermien

Pivo-adviseur, Gidsenstaf

Mijn naam is Hermien, ben getrouwd met Wil. We hebben een dochter, Esther die in 2017 getrouwd is met Guido. Sinds 12 maart 2016 hebben wij een kleinzoon Finn en 2½ jaar later kwam daar Loek bij. Zij zijn mijn alles. Op maandag ben ik oppasoma van Loekie, want Finn gaat al naar school. Mijn scoutinggeschiedenis begint in 1982 toen ik leidster bij de gidsen van Scouting Pater Beatus werd. Met de geboorte van Esther ben ik in 1987 gestopt, maar weer begonnen in 1993 bij de esta's (toen gemengde groep van welpen en kabouters). Dit heb ik gedaan tot 1998. Esther is toen bij de kabouters van scouting 't Eikske bij ons in Landgraaf begonnen. Ik ben eind 1999 daar bevers gaan draaien tot 2004. Daar ben ik toen moeten stoppen. Een paar jaar later; Wil was inmiddels bij Scouting Bekkerveld, kwam ik wel eens bij Bekkerbveld. Na eerst een aantal keren gewoon mee te zijn gekomen, ben ik langzaam steeds vaker gekomen. Een paar jaar geleden samen met Wil het pivoadviseurschap opgepakt en weer even later als uithulp bij de gidsenstaf. Op een gegeven moment maar als volwaardig staflid bij de gidsen gebleven tot vorig jaar. Nu nog steeds als pivoadviseur actief.