Jörgen van Beem

Kabouterstaf

Hoi, ik ben Jörgen en ben in 2013 begonnen bij Scouting Bekkerveld als staflid bij de Gidsen. Dit heb ik 2 seizoenen met heel veel plezier gedaan, waarna ik staflid bij de Kabouters ben geworden.

Elke zaterdagochtend om 11:00 is het weer een feestje, of we nu aan het knutselen zijn, ons verkleden voor een modeshow of in het bos aan het spelen zijn…kabouters maken je vrolijk! Het is heerlijk om elke week weer een gaaf programma te bedenken met ons toffe stafteam en het is tevens een mooie afwisseling op mijn drukke internationale baan.

Tot op Scouting!