Ingrid Theunissen

Oudervertegenwoordiger welpen/kabouters

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ingrid Theunissen. Ik ben de moeder van welp Max en kabouter Eline. Naast moeder ben ik leerkracht op een basisschool. We zijn sinds juni 2015 betrokken bij Scouting Bekkerveld. In mijn scoutingverleden ben ik 20 jaar staflid van Scouting Don Bosco geweest. Nu vind ik het leuk om betrokken te zijn als lid van de oudervertegenwoordiging bij Scouting Bekkerveld! Eens een scout altijd een scout!

Groetjes Ingrid Theunissen