Voor jongeren vanaf 23 jaar

Ben jij te oud voor de speltakken, is je jeugdlid carrière voorbij? Vanaf 23 jaar ben je welkom bij de jumbo's.

Jumbo's zijn er voor iedereen die naast staflid, toch nog graag "jeugdlid" wil blijven.

Voor al die actieve scouts die niet meer terecht kunnen bij de pivo's heeft Bekkerveld de jumbo's opgericht. De jumbo's hebben regelmatig opkomsten, echter eerder maandelijks dan wekelijks. Gewoon om samen leuke dingen te doen, dingen die ze ook al deden als jeugd of echt nieuwe dingen.